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Der Donaufisch im Riverresort Donauschlinge in Haibach ob der Donau wird kunstvoll angerichtet: Die Forelle ‚Müllerin Art‘ wird zusammen mit Kräuterbutter, Spargel und Petersilien-Butterkartoffeln auf einem Teller serviert. Der Koch vollendet das Gericht, indem er frischen Zitronensaft über den zarten Fisch tröpfelt, um ihm eine erfrischende Note zu verleihen.

Treasures & Delicacies

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Donautaler cider cellar

Obermühl an der Donau, Oberösterreich, Österreich

Award-winning cider products, fine snack specialities from the region and a cosy atmosphere can be found in cider sommelier Erich Aumüller's Donautaler Mostkellerei in Obermühl.
Group tours available for groups of 12 or more!

The Danube flows leisurely past the Aumüller family home in Obermühl. An old cider press standing outside gives an idea that the "national drink" of the Upper Austrians has a home within these walls. Erich Aumüller is one of those producers who have elevated cider from a simple thirst quencher for farmers working in the fields to the quality league of the absolute top beverages with inexhaustible passion and ...

Contact


Donautaler cider cellar
Grafenau 14
4131 Obermühl an der Donau

Phone +43 7286 7216
mobile +43 664 4052696
E-Mail erich@fischgasthof.at
Web www.fischgasthof.at
http://www.fischgasthof.at

Contact person
Mr Erich Aumüller
Grafenau 14
4131 Niederkappel

mobile +43 664 4052696
E-Mail erich@fischgasthof.at
Web www.fischgasthof.at

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