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Runde Schokoladenkugelpralinen beim Schokoladen Wöss in Neustift: Die kunstvoll gefertigten Pralinen glänzen in ihrer perfekten Form und laden zum Genießen ein. Neben den Pralinen stehen in eleganten Gläsern getrocknete Früchte und Nüsse, die sorgfältig ausgewählt werden, um den köstlichen Schokoladenkreationen zusätzlichen Geschmack und Textur zu verleihen.
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Mostkrautfleckerl

for 4 persons

Ingredients:

1 kg early cabbage
20g granulated sugar
250g Fleckerl (small square pasta)
2cl oil
1 leek stalk cut into half rings
0,3 l must
1 potato
1 tsp caraway
1 tablespoon chopped parsley
salt, pepper


Preparation

Cut the cabbage into rhombuses about 2cm wide. Caramelise the sugar in a hot pot, add oil and leek. Briefly sauté the leek. Then add the cabbage to the pot, stir briefly and add the must. Add the spices and finally mix a grated potato with the cabbage to bind it a little. Boil the stains in plenty of salted water and then add to the cabbage. Stir briefly, add the parsley and serve.
Tip: The Mostkrautfleckerl can be refined with sliced bacon or smoked meat cubes.